Hem med hund - ett riktigt hundliv!

Tänk vad en ny hallbyggnad kan göra


skrivet den 19 jan av Liz, klockan:21:26
 

Det är ju väldigt mkt nybyggen på gång nu, känna som att alla vill bygga just sitt drömhem. Det är ju på sätt och vis lite tråkigt för det finns en massa fina äldre hus som med inte alltför stora medel kan uppgraderas till dagens standard.

Tycker det är väldigt kul att läsa om privatpersoners renovering av sina hus och se bilder på det.

Titta bara på detta tex

http://www.expressen.se/levabo/1.2297043/hemma-hos-vi-totalrenoverade-barndomshemmet

 

Ett par som byggt om barndomshemmet till världens härligaste villa.
Själva har vi inte kommit så mkt längre än till att göra en ny hallbyggnad. Vi byggde ut och fick ta en del av gamla hallen till det så nu har vi gjort en ny.

 

Nästa renoveringsobjekt på tur är badrummet, där blir det både ombyggnad för att få det större samt ny badrumsinredning m.m.

 

Det värsta är ju att just badrum och kök är så himla dyrt, går ju knappt att göra budgetrenovering i de rummen. Men å andra sidan sparar man ju in en hel del genom att köpa ett äldre hus i behov av renovering istället för att bygga helt nytt så vi kommer nog billigt undan oavsett.

 

Samt att man inte behöver punga ut med allt på en gång, vi har bestämt oss för att ta det pö om pö. Rum för rum allteftersom vi har råd och tid samt göra så mycket själva som det bara går. Det är ju ytterligare en fördel med att köpa ett äldre hus framför att bygga nytt.

 

Men nu ska jag fortsätta leta efter roliga bilder m.m från renoveringar

    

 


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed