Hem med hund - ett riktigt hundliv!

Elektriker & försvunna hjärnceller


skrivet den 12 jan av Liz, klockan:00:22
 Visserligen skulle jag behöva en elektriker för att fixa elen i hundhuset men undrar om en sådan skulle kunna hitta försvunna hjärnceller också (impulserna i hjärnan är ju elektriska).

Är så förbannad att jag nästan skakar, en Berner tik i Borås är försvunnen sen nyår och det har vart massutskick angående detta på många ställen på internet och i tidningar.
Men det finns så sjuka typer alltså, den stakars ägaren som ju måste vara sönderstressad av oro och osäkerheten angående vad som hänt har fått sjuka meddelanden från folk som påstår sig ha styckat hunden samt gjort kollage och skickat på en hund som blivit uppsprättad.


Vad är det för fel på en del, vilka amöbor kan tänka sig som kvällsnöje att plåga en redan plågad person med så sjuka påhitt?!

 

Det borde vara betydligt hårdare straff på den typen av tilltag, även om man inte bryr sig om djuren eller deras ägare så är det ju ett strakt tecken på inte så trevliga drag som inte särskilt sällan vidareutvecklas till att senare gälla även människor.

Usch jag fårstår inte hur man kan vara så himla psyko att man tycker att detta är kul, vad hade dessa amöbor tyckt om det var någon som hade gjort något liknande fast med deras barn eller andra nära och kära. Förmodligen har de inte nära och kära.

 

Så till något mindre otrevliga saker men kanske inte helt roligt i alla fall, när man har ett gäng stolliga valpar så blir det ju en del slitage på hemmet. AV denna anledning så måste jag ge mig iväg till IKEA och köpa bla nya badrumsmöbler att sätta in efter de små livens flytt!


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed