Hem med hund - ett riktigt hundliv!

Badrumsrenovering klar - lägga nytt tak nu istället


skrivet den 26 sep av Admin, klockan:10:30

Om det nu skulle vara några av mina hundvänner som tycker det är konstigt att jag inte har bloggat på (skitlänge!) några månader *host* så kan jag tala om för er vad jag har gjort med tiden istället. Några av er har jag ju faktiskt mött på hundträningen ett par gånger i månaden ;). Herregud, att ha hus och trädgård tar verkligen på tid och plånbok! Som ni vet har vi under ganska lång tid nu, hållt på att renovera badrummet. Efter vattenläcka och flera turer med rörmokare så var vi helt enkelt tvungna att bryta upp golv och lägga nya rör i större delen av huset. Därför har projekt badrumsrenovering dragit ut på tiden. Vattenläckan förstörde ju inte bara delar av badrummet utan också ett par andra rum i huset som vi tvingats att renovera nu.

Men NU är vi äntligen klara sedan några månader tillbaka med vårt fina badrum! Högst på min önskelista stod ett bubbelbad, har länge velat ha en bubbelpool utomhus (heter det jacuzzi då tro?) men till slut enades vi om att sätta in ett trekantigt bubbelbad i det nya badrummet istället. Det blev HUR BRA som helst till slut!

Och nu till nästa projekt! Lägga nytt tak ... hur kul är DET på en skala?! För att inte tala om hur kostsamt det blir också. Men, men vi visste ju att det inte skulle bli billigt direkt att ha hus och det är värt varenda krona att ha närheten till sjö och skog. 

 


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed